Neodgovorjene teme | Aktivne teme
|
Stran 1 od 1
|
[ 2 prispevkov ] |
|
Ali res moraš biti pacek, če si Erasmus študent iz Turčije
| Avtor |
Sporočilo |
|
malaporednapupa
|
Objavljeno: To nov 04, 2008 2:53 pm |
|
|
|
No evo...spet jaz...in tokrat se bom tak rahlo pritožila na Erasmus študenti, ki prihajajo iz Turčije...a morajo bit res taki packi...
prItožbe nad njimi po vrsti:
1 delajo svinjarijo v kuhinji (ja doma verjetno čisti samo mama)
2.delajo svinjarijo v kopalnici in na WC (on umaže, mama počisti)
3.mislijo, da lahk ob pol 11 zvečer razgrajajo (postavlja se mi vprašanje: KJE JE BIL VARNOSTNIK?????)
4.brez kakršnegakoli razloga prižge cigareto v kuhinji, ko je tam cel kup študentov, ki uživajo v večerji in potem se šele po nekaj minutah obrne in te tak vpraša, če te moti in pol se po možnosti še čudi, da te kajenje v kuhinji moti
5. če ostanem pri kajenju...nekega jesenskega večera sem zvečer pač odprla okno v sobi, da bi se soba prezračila. Sem okno samo zaprla, ker je začel deževati pepel...pa kaj hudiča si mislijo..Na splošno me kajenje ne moti, če se izvaja zunaj na balkonu, moti pa me, če odpreš okno in moraš paziti, da ti pepel ne pade na glavo...kriza res
6. kaj res ne znajo zapirat vrat za sabo
Saj je lepo, da so med nami tudi tuji študentje, ker lahko na tak način res dobro spoznaš druge države...priznam Erasmusi iz Španije in ostalih držav so res OK, in tudi pospravijo za sabo, sam toti Turki so pa za pretepst in naučit pravil bontona in čistoče...
A imajo ti študentje kakega koordinatorja, ki bi jim razložil, da ne smeš bit pacek, sploh če si v nekje v tujini...verjetno se ne zavedajo, da če želijo imet dobre odnose s starimi bajtami, morajo biti vsaj malo uvidevni in pospraviti za sabo, pa naj bo to v kuhinji ali v pa kopalnici
Lep dan še naprej
|
|
| Na vrh |
|

Re: Ali res moraš biti pacek, če si Erasmus študent iz Turčije
|
miskolin
|
Objavljeno: To apr 07, 2009 1:06 pm |
|
|
::::) nasmejala si me 
|
|
| Na vrh |
|
|
Stran 1 od 1
|
[ 2 prispevkov ] |
|
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov |
|
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
|
|
|
Bridge by mehdiplugins.com
|
|