gototopgototop

Časovni pas: UTC + 1 ura

Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 2 prispevkov ] 
  Pogled tiskanja

Štrihanje sobe
Avtor Sporočilo
OdgovorObjavljeno: Po jun 22, 2009 11:22 am 
Odsoten

Ziher za boljše bovanje pripomore bivalno okolje ter seveda so-cimri, družba, ki te obdaja :D

Me pa zanima, kako je s pleskanjem sobe ... Ima kdo že kakšne izkušnje s tem? Nam so sicer lani julija prepleskali sobe, apartmaje, ampak na golo belo ... Zdaj pa bi si rad preštrihal sobo v teh poletnih mesecih v neko drugo barvo ...

ZBIRAM PREDLOGE 8)

Na vrh
 Profil E-mail  

Re: Štrihanje sobe
OdgovorObjavljeno: To sep 22, 2009 9:24 am 
Odsoten

miskomm je napisal/-a:
Ziher za boljše bovanje pripomore bivalno okolje ter seveda so-cimri, družba, ki te obdaja :D

Me pa zanima, kako je s pleskanjem sobe ... Ima kdo že kakšne izkušnje s tem? Nam so sicer lani julija prepleskali sobe, apartmaje, ampak na golo belo ... Zdaj pa bi si rad preštrihal sobo v teh poletnih mesecih v neko drugo barvo ...

ZBIRAM PREDLOGE 8)

Uradno naj ne bi, sama sem imela pred leti krasno samsko sobico, celo poslikavo na tisti samotni steni, pa je ob selitvi moja naslednica (prijateljica) zahtevala, da se je ne prebeli, a so to storili kasneje, ko so cel dom prenovili.
Fer bi bilo, da bi si jo, sploh če bivamo v isti sobi več let, lahko prilagodili, seveda s pogojem, da jo zapustimo tako, kot smo jo dobil na začetku.. Torej belinka.. :)
Sem se precej potegovala za to, pa nisem prišla daleč. Škoda, ampak nimam dovolj energije in vztrajnosti za pisarne...

Na vrh
 Profil E-mail  

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 2 prispevkov ] 

Časovni pas: UTC + 1 ura

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu

Išči za: