gototopgototop

Časovni pas: UTC + 1 ura

Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 11 prispevkov ] 
  Pogled tiskanja

Kaj delajo predestavniki ŠD?
Avtor Sporočilo
OdgovorObjavljeno: Po feb 08, 2010 2:34 pm 
Odsoten

Kot že naslov govori. Prosim zjasnite se in mi povejte!

Na vrh
 Profil E-mail  

Re: Kaj delajo predestavniki ŠD?
OdgovorObjavljeno: Po feb 08, 2010 4:30 pm 
Odsoten

jojoj, kakšen ukaz :)))

sicer pa saj veš - če že sprašuješ kaj in pričakuješ odgovor, se da to tudi na lepši način ...

Verjamem, da boš kljub temu dobil odgovor s strani predstavnikov, saj skoraj vedno hitro in v redu odgovarjajo na vsa vprašanja ... Tudi tovrstna

Na vrh

Re: Kaj delajo predstavniki ŠD?
OdgovorObjavljeno: To feb 09, 2010 4:05 pm 
Odsoten

Pozdrav!
Če dobro prebrskaš našo stran, izveš veliko odgovorov, med njimi je tudi ta, ki se nanaša na tvoje vprašanje:

POVEZAVA

Če pa imaš natančnejše vprašanje, pa lahko brez skrbi vprašaš, ti bomo odgovorili po najboljših močeh.

Lep dan

Na vrh

OdgovorObjavljeno: Pe feb 19, 2010 9:00 pm 
Odsoten

Rolika, zaspana moja rolika :) Zakaj zaspana? Ker si očitno prespala malo slovenščine v osnovni in srednji šoli ter zamudila učne ure o tem, da če nekoga nagovoriš s 'prosim' to NI ukaz! :lol: :idea:

Na vrh
 Profil E-mail  

OdgovorObjavljeno: Ne feb 21, 2010 11:23 am 
Odsoten

konotacija dela ... "ZJASNITE se in povejte! " ... je več kot jasna :) a ne?

Na vrh

OdgovorObjavljeno: Sr feb 24, 2010 1:23 am 
Odsoten

Konotacija dela ... ''PROSIM'' pa še bolj!

Če se poved začne s Prosim ... potem je to prošnja in ne ukaz. Sedi ena, bi ti rekli v osnovni šoli :lol:

Poved ''Razjasnite se in povejte.'' je čisto nekaj drugega kot ''Prosim razjasnite se in povejte.'', kar je simpatično izražena performativna prošnja. 'Najostreje' lahko temu rečeš poziv pa še to samo in zgolj zaradi klicaja na koncu.

špricanje besediloslovja.press :roll:

Na vrh
 Profil E-mail  

OdgovorObjavljeno: So apr 10, 2010 12:03 am 
Odsoten

V glavnem. Mal časa sem bil tiho sedaj pa bo vse zbruhnalo iz mene. Se že v naprej opravičujem za pregrobo izrečene besede.
Kaj delajo? Niti enega pametnega odgovora nisem dobil. Po mojem delajo kar jim referat ozioma direktor narekuje. V glavnem Slovenci (beri hlapci). V kolikor je meni jasno ima predsednik študentskega sveta skoraj tolikšen vpliv na spremembe kot sama direktorca. Kaj pa naredi? Naredi to da, daje večjo besedo varnostniikom z narejeno dvoletno šolo ali celo samo osnovno šolo kot pa samim študentom kateri bi naj bili odgovorne in zrele osebe.

V glavnem sedaj vam napišem zakaj mislim tako!

Ali se vam zdi da varnostnik upravićeno gnjavi skupini 4ih ljudi katera igra tarok in zraven pije čaj ob 12h (enkrat je celo varnostnik izjavu "poglej koliko je ura" češ pojdi spat so mati rekli)?

Ali se vam zdi normalno da po deseti uri še mama po pravilih ne sme priti na obisk k tebi?

Ali se vam zdi normalno, da študent iz drugega doma po deseti uri ne sme priti k tebi na čaj in zraven še kakšne reči????????

Ali se vaam zdi normalno, da poleg vse strogosti pa varnostniki lahko spijo v tistih njihovih ložah?????!!!!!!!

Zanima me kaj dejansko, delate. Pa ne mi govoorit,da se borite za pravice stanovalce. DIREKTNO!!!

Že tako se ljudje vedno manj družijo. Pristnih stikov sploh ni več. Vsi še znajo komunicirat samo preko virtualnega sveta pol pa še preprečite druženje tiste manjšine.

Sedaj pa z odgovori na dan. Sam še imam veliko za povedat. Samo prvo hočem, da mi kdo odgovori na ta.
Ko bi vedeli kak me je trenutek nazaj varnostnik razjezil, ker me ni spustil v četrti dom, ker nisem iz tistega doma. Zraven sebe nisem imel niti kapljice alkohola.Imel pa sem domsko. rrrrrrrrrrr

Na vrh
 Profil E-mail  

OdgovorObjavljeno: So apr 10, 2010 9:06 am 
Odsoten

rolika je napisal/-a:
jojoj, kakšen ukaz :)))

sicer pa saj veš - če že sprašuješ kaj in pričakuješ odgovor, se da to tudi na lepši način ...

Verjamem, da boš kljub temu dobil odgovor s strani predstavnikov, saj skoraj vedno hitro in v redu odgovarjajo na vsa vprašanja ... Tudi tovrstna

Ja če hočeš je lahko tudi ukaz!Stanovalci imamo pravico vedet kaj delajo. Zdaj pa preidimo raje k temi.

Na vrh
 Profil E-mail  

OdgovorObjavljeno: Ne apr 11, 2010 7:06 pm 
Odsoten

Pozdravljen,

Svoj odgovor bom začel z zahvalo za tale post. Brez podanega mnenja stanovalcev o delu varnostnikov, predstavniki ne moremo vedeti dejanskega stanja v domovih – to je dejstvo.

Pametnega odgovora nisi dobil, ker tudi pametno postavljenega vprašanja ni bilo – brez zamere – kaj delajo predstavniki? Zveni kot provokacija in ne kot dejansko vprašanje na katerega želiš odgovor!

Ne vem od kje informacija, da ima predsednik ŠS tolikšen vpliv kot direktorica? To ni res. Študentski svet opozarja upravo na stanje v domovih (beri: problematiko, ki jo opaža ali na katero ga opozorijo stanovalci). Kaj pri tem delamo? Trudimo se, da pripombe, kot je tale, ne ostanejo neopažene. Upravo smo v tem študijskem letu že nekajkrat opozorili na neprofesionalno delo varnostnikov – na Gosposvetski naj bi bilo stanje sedaj boljše, a kot si sam zapisal, očitno ni. NIKOLI nismo in ne dajemo večje besede varnostnikom kot študentom, ampak VEDNO upoštevamo vaše mnenje in se zavedamo, da ima vsaka zgodba tudi dve plati.

Defenitivno pa ni sprejemljivo, da vas varnostnik meče iz kuhinje, če niste kršili domskega reda ali kalili nočnega miru!

Z domsko izkaznico SMEŠ v katerikoli dom, ob katerikoli uri. Seveda pri takem mirnem vstopu nimaš nič proti, če te varnostnik popiše? Vpraša za domsko, ipd.? Nažalost pa kljub našim opozorilom nočni varnostniki še vedno ne upoštevajo pravic študentov (verjetno jih sploh ne poznajo, oz. jih ignorirajo). Skoraj na vsaki seji je bila debata o varnostniki, vendar do sedaj nismo bili pretirano uspešni.

Z novim vodstvom ŠD se stvari premikajo na bolje, tako da sedaj potekajo redni sestanki z dnevnimi receptorji, v prihajajočem tednu pa je na urniku tudi sestanek z direktorjem Varnosti Maribor d.o.o., kjer ga bomo seznanili z vsemi dosedaj zbranimi pripombami!

Spanje v ložah??? Kje?Kdaj?Kdo? Ne moremo vseh povprek obtoževati, če ne vemo za koga točno gre! Predlagam, da vsako kršitev posredujete do svojega predstavnika ali direktno do referentov. Predstavniki so se na 3. redni seji ŠSSŠD obvezali tudi, da bodo sami zbirali pritožbe in jih direktno posredovali do uprave ŠD.

Obveznosti in naloge ŠSSŠD so navedene v statutu UM in domskem redu. Če pa na kratko povzamem, smo tukaj da vam pomagamo pri reševanju zapletov in vas obveščamo o aktualnih zadevah .Vsako leto imamo sestanke po domovih, na katerih so prisotni tudi predstavniki uprave, kjer skupaj s stanovalci debatiramo o aktualni problemati. Takšen sestanek je bil tudi decembra na Gosposvetski, ker so se pojavljale težave z dvema nočnima varnostnikoma. Na ta način smo to težavo rešili še v istem tednu.
Za stanovalce organiziramo veliko število projektov, na katerih imajo priložnost pristnega druženja – Brucovanje, Spoznavni večeri v vsakem naselju, Poizpitni žur, Spomladanski žur, Študentovanje – ponedeljkova druženja ob pokru, turnirju v Človek ne jezi se, Tomboli, pikadu, ipd… Izdajamo glasilo Tu sem doma – vedno znova vabimo stanovalce, da sodelujejo pri ustvarjanju le tega.

Ne vem kaj točno želiš, da bi predstavniki delali?

O vseh težavah, s katerimi se srečuješ v študentskih domovih, sem se pripravljen s teboj pogovoriti in ti tudi naše delo oz. poslanstvo podrobneje razložiti. Lahko me pokličeš ali pišeš na ZS, pripravljen sem se s tabo tudi srečati. Moj kontakt najdeš pod rubriko predstavniki.

Dodal bi še, da so vse seje ŠSSŠD javne, tako da se nam lahko pridružite vsi ki imate to željo. Prilagam tudi zapisnik ene od zadnjih sej, na kateri smo, upamo, da zadnjič imeli na dnevnem redu točko o težavah z varnostniki.

Slika

Lep pozdrav,
Jože Vuk

Na vrh
 Profil E-mail  

OdgovorObjavljeno: Sr apr 14, 2010 2:04 pm 
Odsoten

Jaz bi rad samo pohvalil Klementina Kralj!:) Ker se je zelo hitro odzvala na moj problem in ga takoj uspesno rešila!

Mi pa nasplosno gre zivce, da vcasih neke karte prodajajo, pa samo v sobo priletijo, pa pol me tam s tem gnjavi. Saj pa ce si bom hotel kupiti bom ze sel tja pa si kupim, ali pa naj dajo na oglasno desko, pa se pri receptorju kupi.

Lep pozdrav!:)

Na vrh

OdgovorObjavljeno: Sr apr 14, 2010 11:17 pm 
Odsoten

No, to je pa res lepo videt, hvala Kris :)
Skoda, da ne vem kdo si, da te povabim na pir:) hehe mal heca:)

Drgac pa zadnje case dosti prakticiram sporocanje preko maila in fejsbuk skupine, ker sem istega mnenja, da kdor hoce iti na kaj, tak ve ki najde karte. Sam tu pa tam pa morem prleteti naokoli, da me ne pozabite :) pa da kako recemo :)

Hvala še enkrat in lep pozdrav vsem!
k.

Na vrh
 Profil E-mail  

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 11 prispevkov ] 

Časovni pas: UTC + 1 ura

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi